söndag 22 januari 2012

Pingvinernas avsked

För ett tag sedan slutade en väldigt omtyckt kollega på jobbet och till hennes avskedsfika gjorde jag den här pingvintårtan. Chokladtårtbotten fylld med chokladmousse och hallonmousse, spacklad med vitchokladsmörkräm och klädd och dekorerad i sugarpaste. Behöver jag tillägga att jag hade väldigt roligt när jag gjorde den?






5 kommentarer:

  1. Vilken fantastisk tårta! Vad duktig du är! Riktigt roligt att få se! Vilket jobb det måste ligga bakom.
    /Ewa

    SvaraRadera
  2. Så fin den blev. Kan förstå att det var roligt att göra den!

    SvaraRadera
  3. Vilken mästare du är på att baka tårtor. Fantastiska!!! Förstår att pingvintårtan var kul att göra. Jag vet en som skulle gillat den, vår tårtälskare Gustav. Kramar från Margareta.

    SvaraRadera
  4. Vilka fantastiska tårtor !!!!! Du är så kreativ. Själv kan jag knappt rita ett hus. En sån tårta skulle jag kunna önska mig vid ett högtidligt tillfälle. Motiv?? Vet inte riktigt. När du tröttnar på Stora Enso kan du bli konditor med oooootroliga tårtor som specialitet. Ha det så bra gumman.
    Kram Pappa

    SvaraRadera
  5. Åh, den underbaraste tårtan i mannaminne. Saknar er (och tårtan)!

    SvaraRadera